Internationale koeriersdiensten

 

Naast nationale koeriersdiensten verzorgen wij ook internationaal al uw spoedzendingen. Al onze auto`s zijn uitgerust met de modernste navigatie systemen waardoor wij altijd de kortste en snelste route kunnen nemen om uw zending op tijd af te leveren waar dan ook in Europa. Wij kunnen binnen Europa overal zijn binnen 24 uur. Tevens hebben onze chauffeurs de nodige ervaring op het Europese snelwegennet.

Internationale spoedkoerier

Heeft u snel een koerier nodig voor een pakketje naar een ander land? Bel nu met onze internationale spoedkoerier service in Amsterdam. Wij hebben een groot aantal chauffeurs die klaarstaan om ieder moment naar de verste uithoeken van Europa af te reizen. Wij zijn altijd stipt op tijd en zijn zeer bekend met het Europese wegennet. Ook zijn wij zeer goed bekend met de lokale regelgevingen en kunnen onze internationale spoedkoeriers altijd snel en voorbereid op pad gaan. Bel nu en binnen de kortste ogenblikken staat er bij u een koerier voor de deur!

Internationaal sneltransport

Voor uw grotere zendingen bieden wij internationaal sneltransport aan. Geen transport is ons te gek. Wij bieden een ruim wagenpark met veel diverse voertuigen. Wij bieden altijd een passende auto op maat. Wij beschikken over diverse Mercedes sprinters, Volkswagen Caddy`s, Bakwagens en vrachtauto`s. Bel nu voor uw internationale spoedzending en wij verzorgen alles. Binnen 24 uur staat uw zending waar dan ook in Europa.